• Empresa de neteja Barcelona - Catalunya

Neteja terrassa amb balcó Barcelona

Sol·licitud de pressupost
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
NETEJA EXTREMA, DESINFECCIÓ I BUIDATGE DE LA CASA
neteja catalunya

Nova Clean: Especialistes en Neteja de Terrasses i Balcons a Barcelona

Benvinguts a Nova Clean

neteja terrassa balco barcelonaA Nova Clean, entenem la importància d'un espai exterior net i ben cuidat. Sigui una terrassa on gaudiu del sol de Barcelona o un balcó on observeu l'agitada vida de la ciutat, el vostre espai exterior és el vostre santuari personal. A Catalunya, on el clima mediterrani convida a passar temps a l'aire lliure durant gran part de l'any, mantenir aquestes àrees netes i acollidores és essencial.

Per què triar Nova Clean?

 • Expertesa Local: Com a empresa situada al cor de Barcelona, tenim un coneixement profund de les necessitats específiques dels nostres clients a Catalunya. Entenem com el clima i l'ambient urbà afecten les terrasses i balcons, i estem equipats per tractar qualsevol desafiament.

 • Serveis Personalitzats: Sabem que cada espai és únic. Per això, oferim solucions de neteja personalitzades que s'adaptin perfectament a les vostres necessitats específiques. Des de la neteja regular fins a tractaments especials per a ocasions especials, estem aquí per assegurar que la vostra terrassa o balcó es vegi impecable.

 • Tecnologia Avançada: Utilitzem les últimes tecnologies i productes de neteja ecològics per garantir una neteja profunda que respecti tant el vostre espai com el medi ambient. La nostra maquinària especialitzada ens permet eliminar la brutícia, les taques i els microorganismes eficaçment, deixant els vostres exteriors no només nets sinó també higiènicament segurs.

 • Compromís amb la Qualitat: La satisfacció del client és la nostra prioritat. Ens enorgulleix oferir un servei d'atenció al client excepcional, amb una garantia de satisfacció en tots els nostres serveis de neteja.

 • Preus Competitius: Entenem la importància de proporcionar un servei excepcional a un preu just. Els nostres preus són transparents i competitius, oferint el millor valor per a la qualitat de servei que rebreu.

Els nostres Serveis de Neteja de Terrasses i Balcons

La nostra gamma de serveis està dissenyada per cobrir totes les vostres necessitats de neteja d'exteriors:

 • Neteja Profunda: Eliminació de brutícia acumulada, taques difícils, i residus deixats per la intempèrie.
 • Manteniment Regular: Serveis de neteja periòdics per assegurar que la vostra terrassa o balcó romanen en perfectes condicions tot l'any.
 • Tractaments Especials: Inclou neteja de mobiliari d'exterior, plantes, i superfícies especials com fusta o pedra.
 • Desinfecció i Sanitització: Serveis especialitzats per eliminar bacteris i virus, assegurant un espai segur i saludable.
 • Restauració: Serveis per a renovar i revitalitzar superfícies desgastades, incloent pintura i reparacions menors.

El nostre Procés

El nostre procés de neteja està dissenyat per ser tan eficient i menys invasiu possible:

 1. Avaluació Inicial: Començarem amb una avaluació detallada de la vostra terrassa o balcó per entendre les vostres necessitats específiques.
 2. Planificació Personalitzada: Crearem un pla de neteja personalitzat, seleccionant els serveis i tractaments que millor s'adaptin al vostre espai.
 3. Execució Professional: El nostre equip de professionals experimentats realitzarà la neteja segons els més alts estàndards de qualitat.
 4. Revisió Final: Un cop finalitzada la neteja, realitzarem una revisió final amb vosaltres per assegurar la vostra completa satisfacció.

Contacteu-nos Avui

A Nova Clean, estem compromesos a proporcionar el millor servei de neteja de terrasses i balcons a Barcelona. Contacteu-nos avui per descobrir com podem transformar el vostre espai exterior en un lloc net, segur, i acollidor. Visiteu el nostre lloc web o truqueu-nos per programar la vostra avaluació inicial gratuïta.

Votaciones

Nuestra valoración: 88% - 21 votes
4.4