• Empresa de neteja Barcelona - Catalunya

Neteja després del foc, post incendi Barcelona

Sol·licitud de pressupost
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
NETEJA EXTREMA, DESINFECCIÓ I BUIDATGE DE LA CASA
neteja catalunya

Nova Clean: Solucions Professionals de Neteja Post-Incendis a Barcelona

neteja despres incendi del foc barcelonaBenvinguts a Nova Clean, la vostra empresa líder a Catalunya en serveis de neteja especialitzada després d'incendis i focs. Entenem que els incidents com incendis poden deixar enrere no només destrucció física sinó també un profund impacte emocional. És per això que la nostra missió és oferir una mà d'ajuda professional, ràpida i eficaç, per tornar a portar la normalitat a la vostra llar o negoci amb el mínim estrès possible.

Per Què Escollir Nova Clean?

 1. Experiència i Professionalitat: Amb anys d'experiència en el sector de la neteja post-incendis, el nostre equip està format per professionals altament qualificats i preparats per afrontar qualsevol desafiament. Utilitzem les tècniques més avançades i els millors productes del mercat per garantir una neteja profunda i durable.

 2. Atenció Personalitzada: Sabem que cada situació d'incendi és única. És per això que oferim un servei completament personalitzat, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client i espai afectat per garantir els millors resultats.

 3. Rapidesa i Eficiència: La nostra resposta immediata i l'eficiència en els processos de neteja ens permeten minimitzar els danys i accelerar el procés de recuperació. Estem disponibles 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, per afrontar qualsevol emergència a Barcelona i arreu de Catalunya.

 4. Tecnologia Avançada: Fem ús de la tecnologia més avançada en neteja i restauració post-incendi. Això inclou purificadors d'aire, deshumidificadors, i equips especialitzats en la eliminació de fuligí, olors i substàncies tòxiques derivades del foc.

 5. Compromís Ambiental: A Nova Clean, estem compromesos amb la protecció del medi ambient. Utilitzem productes ecològics i mètodes de neteja sostenibles per minimitzar l'impacte ambiental del nostre treball.

neteja despres incendi del foc barcelonaServeis Oferts

 • Neteja de Fuligí i Olors

  Un dels desafiaments més grans després d'un incendi és la presència de fuligí i olors persistents. A Nova Clean, comptem amb mètodes avançats per a l'eliminació completa de fuligí, que es poden adherir a quasi qualsevol superfície i penetrar en els materials, deixant una capa greixosa i difícil de netejar. Utilitzem productes específics i equips de neteja de última generació, com ara aspiradores de filtre HEPA, per assegurar la retirada total del fuligí sense danyar les superfícies. A més, apliquem tractaments especialitzats contra les olors per neutralitzar-les en lloc de simplement mascarar-les, garantint així un ambient fresc i net. Aquest procés no només millora la qualitat de l'aire sinó que també contribueix a un entorn més agradable i saludable.

  Restauració de Zones Afectades

  El foc pot causar danys visibles i invisibles a mobles, parets, sostres i altres superfícies. La nostra tasca a Nova Clean inclou la restauració d'aquestes àrees, utilitzant tècniques de neteja, reparació i, si cal, repintat, per retornar-les al seu estat original tant com sigui possible. Aquest procés pot implicar la neteja en profunditat, el lijat, l'aplicació de segells per bloquejar olors, i la restauració o substitució de parts danyades. Ens esforcem per conservar el màxim possible dels materials originals, però quan això no és viable, busquem alternatives que respectin la qualitat i l'estètica de l'espai.

  Descontaminació

  Els incendis poden generar substàncies tòxiques i perilloses, com ara productes químics de la combustió i residus perillosos. La nostra prioritat és la seguretat dels nostres clients, per això el nostre servei inclou una descontaminació completa de l'espai afectat. Això significa eliminar no només els residus visibles sinó també aquells contaminants que es poden haver filtrat en l'aire, aigua o estructures. Per això, fem servir equips de protecció individual i tecnologies de neteja específiques per a substàncies perilloses, garantint així que l'espai sigui totalment segur per a la tornada dels ocupants.

  Neteja d'Urgència i Manteniment

  Reaccionar ràpidament després d'un incendi és crucial per minimitzar els danys. El nostre servei d'urgència està disponible 24/7 per respondre ràpidament i començar el procés de neteja i restauració. Aquesta resposta immediata ajuda a evitar que els danys s'agreugin i redueix el cost de les reparacions a llarg termini. A més, oferim serveis de manteniment preventiu per ajudar a prevenir danys futurs, incloent inspeccions regulars i neteges profundes que poden identificar i solucionar problemes potencials abans que es converteixin en emergències.

  A Nova Clean, entenem que recuperar-se d'un incendi és un procés difícil i estressant. Estem aquí per alleujar aquesta càrrega, oferint un servei complet que no només neteja i restaura l'espai físic sinó que també cuida de la salut i benestar dels nostres clients, assegurant que puguin tornar a un entorn segur, net i acollidor.

El Procés de Neteja de Nova Clean

El nostre procés comença amb una avaluació detallada de l'espai afectat per determinar l'abast dels danys i la millor estratègia de neteja. Seguidament, procedim amb la neteja i restauració, utilitzant els millors equips i tècniques disponibles. Finalment, realitzem un control de qualitat exhaustiu per assegurar que l'espai no només estigui net, sinó completament restaurat i lliure de qualsevol risc per a la salut.

Contacteu amb Nosaltres

Si necessiteu assistència professional per la neteja després d'un incendi a Barcelona o qualsevol altra part de Catalunya, no dubteu a contactar-nos. A Nova Clean, estem aquí per ajudar-vos a superar aquest moment difícil amb la màxima eficàcia i sensibilitat. Visiteu el nostre lloc web [inserir URL del lloc web] o truqueu-nos al [inserir número de telèfon] per a més informació o per sol·licitar un pressupost sense compromís.

Votaciones

Nuestra valoración: 88% - 21 votes
4.4