• Empresa de neteja Barcelona - Catalunya

Neteja d'aparcaments Barcelona

Sol·licitud de pressupost
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
NETEJA EXTREMA, DESINFECCIÓ I BUIDATGE DE LA CASA
neteja catalunya

Serveis Professionals de Neteja d'Aparcaments a Barcelona - Nova Clean

neteja aparcaments parquings barcelonaEn l'actualitat, la primera impressió és crucial en tots els aspectes de la nostra vida, i els aparcaments no són una excepció. Un aparcament net i ben mantingut no només millora l'experiència dels usuaris sinó que també reflecteix positivament en la imatge de la vostra empresa o comunitat. A Nova Clean, entenem la importància d'un entorn net i ordenat, i és per això que oferim serveis especialitzats de neteja d'aparcaments a Barcelona i arreu de Catalunya. Amb anys d'experiència i un equip dedicat de professionals, garantim una neteja profunda i eficient que supera les expectatives dels nostres clients.

Què ens diferencia?:

 1. Experiència i Professionalitat: Amb anys d'experiència en el sector de la neteja, el nostre equip està format per professionals qualificats que entenen la complexitat i els requisits específics de la neteja d'aparcaments.

 2. Tecnologia Avançada: Utilitzem l'última tecnologia en maquinària de neteja i productes ecològics per assegurar una neteja profunda i respectuosa amb el medi ambient.

 3. Personalització del Servei: Entenem que cada client té necessitats úniques. És per això que oferim solucions personalitzades que s'adapten a les especificitats de cada aparcament.

 4. Compromís amb la Qualitat: La satisfacció del client és la nostra prioritat. Realitzem controls de qualitat regulars per assegurar que els nostres estàndards sempre es compleixen.

Serveis Oferts:

 • Neteja General de Aparcaments: Des de la neteja de sòls fins a la desinfecció de zones de contacte, ens encarreguem de tot per garantir un espai net i segur.

  Els aparcaments, tant interiors com exteriors, i especialment els de centres comercials, són punts de gran afluència de persones i vehicles, el que els converteix en espais propensos a acumular brutícia, pols, residus i microorganismes. A Nova Clean, som conscients de la importància de mantenir aquests espais no només nets, sinó també segurs per a tots els usuaris. La nostra estratègia de neteja general d'aparcaments està dissenyada per abordar tots els aspectes crítics d'aquests entorns, garantint així la seva òptima condició.

  Neteja de Sòls en Aparcaments: Els sòls d'aparcaments requereixen una atenció particular degut al seu alt trànsit i exposició a tot tipus de contaminants, des de trossos de pneumàtics fins a taques d'oli i gasolina. Utilitzem maquinària industrial d'alta eficiència, com ara fregadores i escombradores, per eliminar tota la brutícia i residus, deixant els sòls impecables. A més, en aparcaments exteriors, ens encarreguem de la neteja de drenatges per evitar acumulacions d'aigua i possibles inundacions durant episodis de pluja intensa.

  Desinfecció de Zones de Contacte: En l'era post-COVID-19, la desinfecció de zones de contacte freqüent és més important que mai. Manetes de portes, botons d'ascensors, baranes, màquines expenedores de tiquets i altres superfícies similars són potencials punts de transmissió de microorganismes. A Nova Clean, apliquem protocols de desinfecció específics, utilitzant productes homologats que garanteixen l'eliminació efectiva de virus i bacteris, sense oblidar el tractament de zones menys visibles però igualment importants com els racons i les esquerdes.

  Manteniment i Neteja en Aparcaments de Centres Comercials: Els aparcaments de centres comercials requereixen una atenció especialitzada degut a la seva gran dimensió i volum de visitants. A més de la neteja i desinfecció habituals, ens ocupem de la senyalització del sòl, mantenint les línies i símbols nítids i visibles, i de la neteja de zones d'accés i sortida, assegurant que estiguin lliures de residus i segures per al trànsit de vehicles i peatons.

  Compromís amb el Medi Ambient: A Nova Clean, el nostre compromís amb el medi ambient és ferm. Per això, en totes les nostres operacions de neteja d'aparcaments, tant interiors com exteriors, utilitzem productes ecològics i tècniques sostenibles que minimitzen l'impacte ambiental sense comprometre la qualitat i eficàcia del nostre servei.

  El nostre objectiu és proporcionar un entorn net, segur i acollidor per a tots els usuaris d'aparcaments, millorant així la seva experiència i la imatge de l'entitat que els gestiona. Amb Nova Clean, podeu confiar en una solució professional i completa per a la neteja i manteniment dels vostres aparcaments a Barcelona i Catalunya.

 • Manteniment Preventiu: Ofereix un servei de manteniment per prevenir danys majors i prolongar la vida útil de les instal·lacions.
 • Eliminació de Grafitis i Taques: Utilitzem tècniques especialitzades per eliminar grafitis i taques difícils, millorant l'aspecte general de l'aparcament.
 • Desinfecció i Sanitització: Amb l'ús de productes específics, oferim una desinfecció profunda, ideal per a espais d'alta freqüència d'ús.

Per què escollir Nova Clean?: A Nova Clean, no només netegem, sinó que també cuidem de la vostra imatge. Entenem l'impacte que un aparcament net i ben mantingut pot tenir en la percepció dels vostres clients o usuaris. A més, la nostra flexibilitat horària ens permet adaptar-nos a les vostres necessitats, garantint el mínim impacte en l'activitat diària de l'aparcament.

Compromís amb el Medi Ambient: El respecte pel medi ambient és un pilar fonamental de la nostra filosofia d'empresa. Utilitzem productes de neteja ecològics i sostenibles, i apliquem mètodes de treball que minimitzen l'impacte ambiental.

Contacta'ns: Estem a la teva disposició per a qualsevol consulta o per programar un servei de neteja. Pots contactar-nos a través del nostre telèfon, correu electrònic o visitant la nostra pàgina web, on trobaràs més informació sobre els nostres serveis i tarifes.

Conclusió: A Nova Clean, el nostre objectiu és proporcionar un servei de neteja d'aparcaments que no només compleixi amb les vostres expectatives sinó que les superi. Amb un equip professional, tecnologia avançada i un compromís ferm amb la qualitat i el medi ambient, som el vostre millor aliat per garantir un espai net, segur i acollidor. Contacta'ns avui mateix i deixa que Nova Clean s'encarregui de la neteja del teu aparcament a Barcelona i Catalunya.

Votaciones

Nuestra valoración: 88% - 21 votes
4.4