• Empresa de neteja Barcelona - Catalunya

Neteja final obra Barcelona

Sol·licitud de pressupost
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
NETEJA EXTREMA, DESINFECCIÓ I BUIDATGE DE LA CASA
neteja catalunya

Nova Clean: Serveis de Neteja Post-Obra a Barcelona, Catalunya

neteja final obra barcelonaEn el cor vibrant de Catalunya, Barcelona emergeix com una ciutat que no només brilla per la seva arquitectura i cultura, sinó també per la seva incessant evolució i creixement. A mesura que noves edificacions s'alçen i les obres de renovació donen nova vida a espais històrics, la demanda de serveis de neteja post-obra de qualitat mai ha estat tan essencial. Aquí és on Nova Clean, una empresa líder en el sector de la neteja a Barcelona, ofereix una solució integral i eficient per a totes les necessitats de neteja post-obra.

Què és la Neteja Post-Obra?

La neteja post-obra és un servei especialitzat que es realitza després de la finalització de qualsevol projecte de construcció, reforma o rehabilitació. Aquest servei no només es centra en eliminar el polsim i els residus que les obres deixen enrere, sinó també en preparar l'espai per al seu ús immediat, garantint un ambient net, segur i acollidor.

Per què triar Nova Clean?

 1. Experiència i Professionalitat: Amb anys d'experiència en el sector, Nova Clean compta amb un equip de professionals qualificats, formats específicament en tècniques de neteja post-obra. La nostra expertesa ens permet oferir serveis eficients i adaptats a les necessitats específiques de cada client.

 2. Equipament Avançat: Utilitzem la tecnologia més avançada i productes de neteja ecològics per assegurar una neteja profunda i respectuosa amb el medi ambient. Això inclou maquinària especialitzada per a la neteja de pols, pintura, adhesius, entre altres residus típics d'una obra.

 3. Personalització del Servei: Entenem que cada projecte és únic. Per això, oferim plans de neteja personalitzats que s'ajusten a les dimensions, terminis i requisits específics de cada obra.

 4. Compromís amb la Sostenibilitat: A Nova Clean, estem compromesos amb la protecció del medi ambient. Utilitzem productes de neteja ecològics i sostenibles, reduint al mínim l'impacte ambiental dels nostres serveis.

 5. Satisfacció Garantida: La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat. Realitzem un seguiment detallat de cada projecte per assegurar-nos que els resultats compleixen amb les expectatives establertes.

neteja final obra barcelonaServeis Oferts per Nova Clean

 • Neteja General Post-Obra: Eliminació de residus de construcció, neteja de paviments, parets, sostres, finestres i altres superfícies.
 • Tractament Especial de Superfícies: Poliment de paviments, tractament de fustes i neteja especialitzada de superfícies delicades.
 • Desinfecció i Sanitització: Utilització de productes específics per garantir la desinfecció completa de l'espai, especialment important en temps de pandèmia.
 • Gestió de Residus: Classificació i eliminació responsable de residus generats durant l'obra.

Per a qui és aquest Servei?

Els nostres serveis estan dirigits a una àmplia gamma de clients, incloent:

 • Promotores i Constructores: Oferim neteja post-obra per a noves construccions, assegurant que els nous edificis estiguin preparats per a la seva entrega.
 • Arquitectes i Dissenyadors d'Interiors: Col·laborem en la fase final dels projectes de renovació, garantint que la visió dels professionals es materialitzi en un espai net i acabat.
 • Propietaris d'Immobles: Serveis personalitzats per a la neteja post-renovació de vivendes, oficines o qualsevol tipus d'espai.

Contacte i Pressupost

Entenem que cada projecte té les seves particularitats, i estem aquí per escoltar-te. Contacta'ns per obtenir un pressupost personalitzat que s'ajusti a les teves necessitats i pressupost. Visita la nostra web, truca'ns o envia'ns un correu electrònic. El nostre equip de professionals estarà encantat d'assessorar-te i oferir-te la millor solució de neteja post-obra a Barcelona.

Conclusió

A Nova Clean, la nostra missió és transformar espais després d'una obra, deixant-los impecables i llestos per ser gaudits. Amb un enfocament personalitzat, sostenible i professional, garantim resultats excepcionals que superen les expectatives dels nostres clients. Si busques una empresa de neteja post-obra a Barcelona, Catalunya, Nova Clean és la teva millor opció. Contacta'ns avui mateix i deixa que ens ocupem de tota la neteja després de la teva obra, perquè tu puguis concentrar-te en gaudir del teu nou espai.

Votaciones

Nuestra valoración: 88% - 21 votes
4.4