• Empresa de neteja Barcelona - Catalunya

Neteja després de la síndrome de diògenes Barcelona

Sol·licitud de pressupost
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
NETEJA EXTREMA, DESINFECCIÓ I BUIDATGE DE LA CASA
neteja catalunya

Nova Clean: Especialistes en Neteja Post-Síndrome de Diogène a Barcelona

neteja sindrome de diogenes trastorn acumulacio barcelonaEn el cor de Catalunya, la ciutat de Barcelona es destaca per la seva vibrància i dinamisme. No obstant això, dins de la metròpoli, hi ha desafiaments únics que requereixen solucions especialitzades. Un d'aquests és el neteja post-síndrome de Diogène i Noé, un servei crític que Nova Clean ofereix amb professionalitat, empatia i eficàcia.

Què és el Síndrome de Diogène i Noé?

El síndrome de Diogène és una condició caracteritzada per l'acumulació extrema i el descuit personal, mentre que el síndrome de Noé fa referència a l'acumulació excessiva d'animals. Ambdues situacions creen entorns insalubres que requereixen una intervenció professional.

Per Què Escollir Nova Clean?

 1. Experiència i Professionalitat: Amb anys d'experiència a Barcelona i arreu de Catalunya, Nova Clean entén la delicadesa i complexitat d'aquests casos. El nostre equip està format per professionals qualificats que tracten cada situació amb respecte i discreció.

 2. Serveis Personalitzats: Sabem que cada cas és únic. Per això, oferim solucions personalitzades que s'adapten a les necessitats específiques de cada client, garantint un espai net i segur post-neteja.

 3. Tecnologia Avançada: Utilitzem els últims avenços en tecnologia de neteja per assegurar la màxima eficiència i efectivitat en la eliminació de residus, desinfecció i neteja profunda.

 4. Compromís amb el Medi Ambient: A Nova Clean, som conscients de la importància de protegir el medi ambient. Per això, utilitzem productes ecològics i mètodes de neteja sostenibles.

 5. Atenció al Client: La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat. Oferim un servei d'atenció al client sense igual, disponible 24/7, per respondre a qualsevol consulta o necessitat.

neteja sindrome de diogenes trastorn acumulacio barcelonaServeis Oferts

 • Neteja Profunda Post-Síndrome de Diogène

  El Síndrome de Diogène és un trastorn caracteritzat per l'acumulació extrema d'objectes i escombraries, sovint en condicions de negligència personal i del domicili. Aquesta situació pot crear un entorn insalubre i perillós, tant per a la persona afectada com per als veïns. A Nova Clean, oferim un servei especialitzat de neteja profunda post-Síndrome de Diogène, que inclou:

  1. Eliminació d'Acumulacions: Primer, ens encarreguem de retirar tots els objectes acumulats, seleccionant allò que pot ser reciclat o donat, i desfent-nos de manera segura de la resta. Aquest pas és crucial per recuperar l'espai i preparar-lo per a una neteja a fons.

  2. Neteja i Desinfecció: Un cop l'espai està desallotjat, realitzem una neteja exhaustiva de totes les superfícies, incloent sòls, parets, mobles, i qualsevol altre element present. Utilitzem productes de neteja i desinfecció de qualitat industrial per eliminar brutícia, bacteris, i altres agents patògens, assegurant un entorn lliure de riscos per a la salut.

  3. Recuperació d'Espais Habitables: El nostre objectiu final és transformar l'habitatge en un lloc segur, net i habitable. Això pot incloure reparacions menors, pintura, i altres tasques de manteniment per restituir l'estat original de l'habitatge o millorar-lo.

  Intervenció en Síndrome de Noé

  El Síndrome de Noé es refereix a l'acumulació compulsiva d'animals de companyia, situació que sovint resulta en condicions de vida inadequades tant per als animals com per a les persones. A Nova Clean, ens prenem aquestes situacions molt seriosament i oferim un servei de neteja i desinfecció per a zones afectades per l'acumulació d'animals, que inclou:

  1. Col·laboració amb Serveis Veterinaris: En casos d'acumulació d'animals, és essencial treballar de mà amb professionals veterinaris. Això ens permet garantir el benestar dels animals durant el procés de neteja, proporcionant-los l'atenció mèdica que puguin necessitar.

  2. Neteja i Desinfecció: Les zones afectades per l'acumulació d'animals requereixen una atenció especialitzada, ja que els residus animals (com ara orina, femta, i pèl) poden contenir bacteris i virus perillosos. Netegem i desinfectem a fons per eliminar tots els riscos per a la salut, utilitzant productes específics que són segurs tant per a les persones com per als animals.

  3. Restauració de l'Hàbitat: A més de netejar i desinfectar, treballem per restaurar les zones afectades a un estat habitable, amb l'objectiu de prevenir futures acumulacions. Això pot incloure la reparació de danys estructurals, la pintura, i la instal·lació de solucions de emmagatzematge per ajudar a mantenir l'ordre.

  En tots dos casos, el nostre enfocament és sensible i respectuós, entenent la complexitat emocional que aquestes situacions poden comportar per als afectats. A Nova Clean, ens comprometem a proporcionar un servei comprensiu i eficaç, ajudant a recuperar no només l'espai físic sinó també a promoure un entorn més saludable i segur per a tots els implicats.

 • Manteniment i Prevenció: Serveis de seguiment per prevenir futures acumulacions, oferint un entorn net i saludable de manera sostinguda.

Casos d'Èxit

A Nova Clean, estem orgullosos del nostre historial en la transformació d'espais extremadament descuidats en llars netes i acollidores. Els nostres projectes a Barcelona i per tot Catalunya són testimonis de la nostra dedicació i expertesa.

Contacta'ns

Estàs a Barcelona o a qualsevol lloc de Catalunya i necessites els nostres serveis? Contacta amb Nova Clean avui mateix. El nostre equip d'experts està preparat per assessora't i oferir-te la solució que millor s'adapta a les teves necessitats.

Conclusió

El neteja post-síndrome de Diogène i Noé requereix més que una simple neteja; necessita un tractament especialitzat que només experts com Nova Clean poden oferir. Amb el nostre enfocament personalitzat, compromís amb el medi ambient, i dedicació a la satisfacció del client, som el teu millor aliat per recuperar la salubritat i confort del teu espai a Barcelona i tot Catalunya.

Votaciones

Nuestra valoración: 88% - 21 votes
4.4